weekend is [ON].

Kan ni fatta att min lärare tycker att jag ska gå från Raus till Ramlösa station för att ta tåget 07.28 på morgonen för att inte komma försent haha? vilken otroligt utomordentligt sprängd jävla hjärna som borde finnas innanför den gubbiga skallen -

så Håkan om du läser detta, fuck dig och din hjärna.


Hade man vänt upp och ner på jorden så hade jag haft jorden långt ovanför mig. Because if I am not h*gh, then I must be h*gh as fuck! haha.. nej men..
- Och idag ska jag träffa min babymate och sjunka långt ner i hennes soffa to make the weekend [ON], det är så allt kommer gå till och mer behöver ni inte veta.. för jag tänker inte skriva ut dag för dag vad jag har gjort hela tiden. Men det visste ni nog redan hehe.. om ni läst innan det vill säga.



Denna låten ger sköna vibbar!! (hiphop)

Hinner inte.....

....hinner egentligen inte skriva shit här asså! min buss går om 8 minuter. Lide skönt att det tar 2 minuter att gå det, snabb matte? 6 minuter till den här skiten!

måste skaffa en mp3 spelare eftersom Walkman telefoner är wack, dom tåler fucking ingenting.



så fattigt inlägg detta var, ha det bra?


cripwalk hehe?

Tjena du där.

Jag vet inte om du som läser vet vad cwalk/cripwalking är...
det är en sjukt frän dans som lämpar sig mot hiphop/rnb låtar eftersom man dansar oftast i takt till beatet/basen.
Och somsagt så tycker jag själv att det är sjukt grannt att kunna det så jag håller på att försöka lära mig, har hållt på ett litet tag nu.


Check it out!

Brainstormer days..

Haha, jag antar att jag borde droppa ett tredje inlägg i min blogg. Det är en mysig kväll med Andy och David, vi har precis varit och handlat, sen har vi hittat ett löv på vägen hem...

och noshit att vi inte har. Vi är dryga och inte gör ett skit och har inte en tanke på något ansvar what so ever. Det finns säkerligen folk som förstår hur vi tänker.. det är verkligen ingen lek att bara hänga med polarna hemma, det är ibland en hel jävla berättelse under en kväll.

Andy, sluta stirra in skärmen, kan inte koncentrera mig.........


Folk i min omgivning får panik, hinner inte, kommer försent, betér sig otacksamt, hör inte av sig and shit.. det är folk man vet att man vill ha små kontakt med men innerst inne vet man hur dryga och störda dom är haha. Men ska vi börja predika nu? nej... jag håller med det rätta svaret.


Känner ni verkligen att ni försöker kämpa er fram?
Lyssna på denna låten (på texten)


(Klicka på bilden för att komma till låten)


Onsdagskväll med Andy...

Jag var tvungen att fråga andy vilken dag det var så jag fick korrekt rubrik, då har minnet verkligen bögat sig. Jag tänker forfarande inte börja predika om hur dagen har varit och vad jag har för nya kläder och fotografera att det är en fluga i mina flingor.


Jag pallar inte...





På grund av något så har jag fallit ner i att lyssna på endast lugna och mysiga låtar. Whats up with this..? Det måste ju vara något som från början har påverkat mig och mina känslor eller hur jag känner mig i nuet som gör att jag börjar rådigga soft music. Jag kanske redan vet lösningen, men tänk hur fel jag kan ha.. det stannar som ett crunked mystery.

På tal om noshit så var jag inne lite på http://www.whoa.nu/ idag och såg att malmö och helsingborg har en beef. jag tyckte detta var ganska intressant så jag tankade ner malmö's diss till helsingborg och sen tankade jag helsingborgs svar, och kan ärligt talat säga att man kan inte inte gilla den låten haha.. mitt liv snurrar på just nu och jag står stilla ett tag..


Mitt walkman headset har börjat glappa också..
..fuck!

Vad ska man säga..

Jag börjar blogga? är detta på riktigt haha... nej men ni förstår nog inte mig tillräckligt bra. Jag kan börja med att jag är en dude på snart 19 år och världen är min utmaning. Jag tar varje dag som den kommer och jag spatserar runder i mitt liv på gatorna där jag behöver :) varför gå på en gata man inte behöver, det är ungefär så mitt motto lyder också. Gör det du behöver göra och fortsätt sådär.

 

När det gäller bloggande tycker jag att antingen är det en räddning eller ett fall längre ner. Man visar vad man har inom sig och man kan lätt bli dömd på både fel och rätt vis. Folk som läser din blogg kan ofta bygga upp en bild av dig som person snabbt och dömma dig innan dom fått träffa dig.

 

But im not scared..

 

Det är väl helt enkelt min tur att lufta mig och låta andra ta del av mitt nu.. Andra personer använder sin blogg att berätta hur dagen har varit eller vad dom köpt in för helgen. Jag tar inte det som ett seriöst bloggande, but fuck em.. right? :) vi skiter i dom nu.

 

Jag har väl inte så mycket mer att säga denna gången - mest för mig att testa hur bloggen fungerar och så..

Ciao!


RSS 2.0