school

chinese food is a blessing.
just nu...

men får inte lämna detta mentalsjukhusinfluerade rummet förrens om 26 mintuer - tråkigt nog.
Jag har absolut inget vettigt att skriva för varenda gång jag går in här och ska skriva något så finns det helt plötsligt inte ett skit att berätta när man egentligen hade 418 olika berättelser och saker att säga INNAN man klicka på "skapa nytt inlägg"

haha, där hade jag något att berätta..
cp


Internet där hemma har fått FLIPP så ni vet det, om jag inte svarar er på msn ibland eller bara drar så är det fitt comhem ni ska klaga på, not me. Det är ju förjävla skojj att man får in 45mbit/s när man ska ha 100mbit/s
plus att det känns som 2mbit/s och laggar mer än det mest grafiska spelet gör på den mest föråldrade skitdatorn man kan hitta. Föreställ er...... dags att ringa comhem men första måste jag comhem. ahaha, called a joke ;D


Nu steppa min fula lärare Håkan in i rummet.. och fifan brësh!! vad jag hatar dig hahaha, så jävla ful.
Jag vet om att du hatar mig mest av alla på hela skolan också. Jag njuter av det dock - tänk och vara gillad av dig istället.
haha nej, tänk fan inte det.






Adios!i!i!

17JAN2010!

Tjenare alla där ute!

Söndagen är här och jag antar att lika bra att ta det lugnt och vänta in måndagen eller typ resa till diego ensam och ströva runder och hoppas på att framtiden ligger i en liten bambukista i skogen där, hahaha. dumb shit :D


Natten till idag blev jävligt sen och under kvällen käkade vi upp ett paket med isglassar, en sån maxibox med 72st isglassar.. ganska sick. Men fyfan vilka munchies ;)
MJ is the boss, right?

Blev firad av släkten igår, hela släkten här som bullshittar med varran och har askul varenda jävla gång.Så jävla härligt mafucka! hahaha, det var fan nice må jag säga.






Andy är här med mig idag, även David som sitter och spelar på en laptop och rånar köket på mat.. feta jävel. Du ska inte röra min mat egentligen, jag behöver den. Men okej, smaka.. haha naw.

Hur ska jag avsluta nudå eheh..
Hasta la vist.. nej fucked!

ciao bella! tihi, vi hörs.

a true fellow smokes the camel yellow!


Andy har bjudit mig på otaligt många Polly ikväll, hur kan det kännas som jag käkat 2 påsar när halva påsen återstår? weird shit hrmpf..


Idag har jag hittat ca 10 nya favoritlåtar, isnt that a record? jag vet inte.. men ganska sjukt. Jag kan gärna dela med mig av en riktigt skön låt, orkar inte lägga upp 10 länkar.. Ill find you a unique one!



Royce Da 5'9 - Regardless


Gillade ni den så finns här en till med samma person:
http://www.youtube.com/watch?v=fPC7QZKeJi8

-


det står stilla i mitt huvud, vet knappt i närheten av vafan jag ska skriva.
Varför är det så? när man väl ska göra något man längtat efter så blir det antingen jobbigt istället eller så glömmer man bort hela idén när man väl ska börja med något.

Jag trodde att jag hade haft sönder den Touch mobilen jag har fått låna av Linda, det visade sig dock att den väl hade blivit laddad under natten som den uppenbarligen inte fattade på kvällen, men nu är den back on track ;)

+ New Songs
+ New Cellphone Cash (incoming)
+ Sumthin' ?

(=
=)

only a true fellow, he smokes the camel yellow,
and just this message over here is an opposite of hello!


- Fedsen!

those were the days!

Jag är tillbaka och tänkte läcka lite text över whatever my mind gives me, enjoy!

Glögg direkt på flaska är något dom borde ha uppfunnit för längesen, men här sitter jag med min första. Med tanke på glögg om vi ska bullshita lite..

VAFAN har man saker i glögg för? flarn och russin och sånt, det är som att lägga oliver och dill i varm choklad förhelvete. Tänk över det?


Stockholm fick 8 dagar av mig, vad ska jag säga..
Uteställena var ju fyllda med afrikaner överallt så det var lite bull faktiskt, men riktigt smaskigt med musik så man höll ju fan igång ändå. Vår huvudstad är ganska osynlig ändå, folk man stöter på ser inte dig alls, går du in i någon eller dom går in i dig så finns aldrig "ursäkta". Det är helt jävla rutinerat utomhus och alla kör sitt eget, haha det kändes helt weird faktiskt.

Afrikos på McDonalds med de stora brillorna, läser du detta så kommer du ihåg vår natt när vi inte kom in hahaha, that was a bitch!

Those were the days - Lady Sovereign



Gott nytt, glad sån, get out..
vi hörs.

RSS 2.0